Als grootste onafhankelijk entertainmentbedrijf in België kiest CNR Records voluit voor het ontwikkelen van creatief talent in België en internationaal.

Met een divers labelaanbod bespeelt CNR de ganse muziekmarkt in succesvolle partnerships met artiesten, media en brands.

Mostiko is hét pop & dance-label met de sterkhouders Lost Frequencies, Regi, Niels Destadsbader, Isabelle A, Van Echelpoel, Free Souffriau, Gers Pardoel, Barbara Dex, …. Maar ook succesvolle compilatiereeksen zoals Belgian Club Classics, Pompen, media-branded reeksen van Ketnet, Radio 2 en MNM.

Samen met de wereld-DJs Dimitri Vegas & Like Mike lanceert CNR wereldwijd op het dance label Smash The House key dance producers zoals Wolfpack, W&W, Bassjackers, e.v.a.

CNR is ook de exclusieve muziekpartner van het wereldfenomeen Tomorrowland met internationaal succesvolle officiële Tomorrowland-compilaties.

Op het label Vlaamse Sterren vinden dé Vlaamse topartiesten hun plek. De Romeo’s, Luc Steeno, Nicole & Hugo, Michael Lanzo, Lissa Lewis behoren tot de indrukwekkende artiestenlijst.

Dit jaar werd ook de nieuwe labelopzet gelanceerd: CNR Legends. Hier krijgen Belgische muziekiconen zoals Rocco Granata, John Terra en Paul Michiel respectvol een platform voor zowel nieuw als oud werk.

CNR Records heeft zijn thuisbasis in België met een professioneel team van 20 muziekmensen. Als een muziekunicum biedt CNR een mix aan van ervaren én jonge A&Rs, ondersteund door toonaangevende marketing & promotie. Met een eigen verkoopteam blijft CNR nog steeds de fysieke muziekmarkt veroveren.

Een team van jonge digitale wolven houden meer dan de vinger aan de pols van alle mogelijkheden van de sociale media. Met Belgo Sounds is op minder van 2 jaar dé lokale playlist service opgestart. Meermaals bewees het al een efficiënt platform te zijn om de CNR muziektalenten ook op alle streaming platformen te lanceren.

%d bloggers liken dit: