Als grootste onafhankelijk entertainmentbedrijf in België kiest CNR Records voluit voor het ontwikkelen van creatief talent in België en de ganse wereld.

Deze succesverhalen komen tot stand via intelligente en creatieve A&R, originele marketing, geëngageerde promotie en sterke partnerships met media- en brandpartners in gans België. 

CNR Records vertegenwoordigt een uitgebreid muzikaal aanbod zoals o.a. REGI, Niels Destadsbader, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Dana Winner, John Terra, Kommil Foo, Jaap Reesema, Pommelien Thijs, Camille, Metejoor, De Romeo’s en Channel Zero. 

CNR Records is ook de compilatiepartner van Tomorrowland, DPG en VRT/Ketnet. 

CNR Records heeft zijn thuisbasis in Niel am See (B) met een professioneel team van ervaren muziekmensen. Met een muziekunicum in België biedt CNR een mix aan van ervaren én jonge A&Rs, ondersteund door solide marketing & promotie. Met een eigen verkoopsteam blijft CNR ook nog steeds de fysieke muziekmarkt veroveren. 

Een team van jonge digitale wolven houden meer dan de vinger aan de pols van alle mogelijkheden van de sociale media en de muziekplatformen zoals Spotify, YouTube en Apple Music.

CNR omvat ook zusterbedrijven voor de ganse muzieksector zoals CNR BooKings, CNR Brands en de muziekuitgeverij Tousensemble Publishing. 

CNR is het Belgische entertainmentbedrijf van en voor de toekomst. 

%d bloggers liken dit: